Nogomet

Dario Melnjak ušao na poluvremenu i u debiju pokrenuo preokret za bijeg iz opasne zone

Branimir Korać • ponedjeljak, 28.01.2019.
Dario Melnjak ušao na poluvremenu i u debiju pokrenuo preokret za bijeg iz opasne zone
Foto: FaH

Hrvatskih nogometaša u Turskoj nema previše, nekada ih je bilo više, a jedan od rijetkih koji tamo zarađuju kruh je Dario Melnjak. On je upravo u ovom kolu debitirao u pobjedi Rizespora protiv Akhisarspora i upisao se među strijelce...

Bivši igrač Slaven Belupa Dario Melnjak novi je član Rizespora, a ovu nedjelju upisao je i debi. On nije mogao biti bolji, Melnjak je bio i strijelac i to izjednačujućeg pogotka nakon čega je Rizespor otišao do pobjede.

Na svom stadionu ugostio je Akhisarspor za koji nastupaju bivši igrač Splita Sokol Cikalleshi te bivši igrač Hajduka Avdija Vršajević, no Melnjak je s Rizesporom ipak bio bolji i upisao je pobjedu.

Gosti su poveli u 15. minuti pogotkom reprezentativca BiH Edina Cocalića, no on baš i nije imao previše sreće i pet minuta kasnije zaradio je crveni karton.

Na poluvremenu je u igru ušao Melnjak i u 70. minuti zabio je prvijenac. Samudio je ubacio s desne strane, a Melnjak je iz prve poslao loptu u suprotni kut.

Taj pogodak loše je djelovao na goste koji već u sljedećoj minuti primaju novi gol preko Vedata Muriqija, a u 82. minuti Prejuce Nakoulma stavlja točku na i golom za 3:1.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!