Košarka

Dragan Bender seli se na klupu, Holmesu najveći dio minutaže

Branimir Korać • utorak, 29.01.2019.
Dragan Bender seli se na klupu, Holmesu najveći dio minutaže
Foto: EPA

Dragan Bender dobro je odradio posao dok su Sunsi imali problema s ozljedama, ali to mu očekivano nije pomoglo u očuvanju statusa člana startne petorke...

Pet utakmica Dragan Bender odradio je od prve minute otkako su zbog ozljeda out bili Richaun Holmes i DeAndre Ayton i u četiri od pet bio je vrlo dobar.

12 poena i deset skokova te 13 poena i deset skokova u dva susreta s Wolvesima, 17 poena protiv Portlanda i 14 protiv Denvera da bi u prošloj utakmici protiv Lakersa minutaža pala na 13 minuta, vratio se Holmes i s klupe dobio dvostruko više minuta.

Sunsi večeras gostuju kod San Antonija, a u startnu petorku seli Holmes dok Bender ide na klupu. Kako tvrde novinari bliski Sunsima, ne treba čuditi ako Bender dobije i manje od 13 minuta koliko mu je udijeljeno protiv Lakersa.

Takvo nešto je u velikoj mjeri očekivano, Sunsi su ionako na dnu Zapadne konferencije i rezultat im nije uopće bitan, a kako nije produžena suradnja s Benderom, on će ovdje samo krpati rupe do kraja sezone nakon čega će napustiti Phoenix.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!