Košarka

Rimac: "Definitivno moramo pronaći neku agresivnost, tada se možemo nadati dobrom rezultatu"

Sportnet, Petar Jenjić • utorak, 29.01.2019.
Rimac: "Definitivno moramo pronaći neku agresivnost, tada se možemo nadati dobrom rezultatu"
Foto: FaH

Pred košarkašima Cedevite gostovanje je kod MoraBanc Andorre u Eurokupu. Trener Slaven Rimac najavio je spomenuti dvoboj ističući kako moraju biti motivirani jer nisu još nijednu utakmicu uspjeli pobijediti...

Cedevitu čeka nova utakmica u Eurokupu, a iako je već jasno kako u sljedeću fazu ne može, zagrebačka momčad tražit će pobjedu na gostovanju kod MoraBanc Andorre koja je u prvom međusobnom susretu tijesno slavila.

U najavi utakmice trener Slaven Rimac kazao je kako moraju pronaći agresivnost koja je postojala u posljednjih nekoliko utakmica i da se tada mogu nadati dobrom rezultatu.

"Oni su prešli eliminaciju, ali sigurno će željeti pobijediti pred domaćom publikom. Isto tako, ni nama nije svejedno. Nismo nijednu pobijedili. Prema tome, moramo biti motivirani i nastaviti s dobrim igrama. Imamo nekih sitnih problema, tako da ćemo opet morati malo paziti na minutažu. Međutim, to ne znači da ne možemo odigrati jedu dobru utakmicu pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti. Definitivno moramo pronaći neku agresivnost koja je bila prisutna u zadnje dvije-tri utakmice. Protiv Kazana možda ne cijeli dio, ali opet smo u jednom trenutku bili dobri, prije svega mislim obrambeno. U tom slučaju se možemo nadati dobrom rezultatu."

Jakov Mustapić vjeruje da Cedevita ima šanse doći do prve pobjede u Top 16 fazi.

"Mislim da je najlakše igrati kad nemaš pritisak rezultata, kao što mi nemamo. Imamo nekih problema s ozljedama. Idemo tamo rasterećeni i nitko od nas tamo ne očekuje pobjedu. Ja mislim da to ne očekuju ni oni sami i mislim da će se oni više fokusirati na subotnju utakmicu u Endesa ligi. To nama otvara jednu priliku da ih iznenadimo, da dođemo rasterećeni, da odigramo opušteno, onako kako smo igrali protiv Zvezde, da nastavimo taj dobar ritam i mislim da ih možemo iznenaditi."

Utakmica se igra u srijedu s početkom u 20 sati.

KK Cedevita

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!