Nogomet

Zoran Mamić preuzeo Al Hilal i odmah dobio sjajno pojačanje

Branimir Korać • četvrtak, 31.01.2019.
Zoran Mamić preuzeo Al Hilal i odmah dobio sjajno pojačanje
Foto: EPA

Zoran Mamić novi je trener saudijskog Al Hilala, kluba s visokim ambicijama, a Mamić mlađi imat će na raspolaganju i novo pojačanje, bivšeg talijanskog reprezentativca Sebastiana Giovinca...

U jednom danu u Al Hilalu su odradili veliki posao. Osigurali su dolazak Zorana Mamića na klupu i pred njega stavili visoke ciljeve, a momčad su pojačali nekadašnjim igračem Juventusa i talijanske reprezentacije Sebastianom Giovincom.

Mamić je dosad vodio Al Ain, međutim kada je stigao poziv iz Al Hilala nije previše razmišljao. Saudijci su tražili zamjenu za bivšeg trenera Benfice Jorgea Jesusa i pronašli ga u Mamiću koji je nakon Mirka Jozića i Zlatka Dalića treći Hrvat koji će voditi ovaj klub.

U Al Hilalu se treneri ne zadržavaju dugo, pod stalnim su pritiskom zbog rezultata i Mamiću sigurno neće biti lako, a klub preuzima na prvom mjestu na ljestvici gdje ima tri boda više od Al Nasra. Prvi strijelac kluba je Bafetimbi Gomis, a u igri prema naprijed stiže i Giovinco koji bi trebao predstavljati pravo pojačanje.

32-godišnji Giovinco dolazi iz Toronta gdje je u zadnje četiri godine bio najbolji igrač i prva zvijezda, a prije toga gradio je karijeru u Juventusu te na posudbama u Empoliju i Parmi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!