Tenis

Karlović jedini Hrvat u glavnom ždrijebu na ATP Touru sljedećeg tjedna

Branimir Korać • nedjelja, 03.02.2019.
Karlović jedini Hrvat u glavnom ždrijebu na ATP Touru sljedećeg tjedna
Foto: EPA

Sljedećeg tjedna na Touru se igraju tri turnira, a od Hrvata u glavnom ždrijebu zasad se nalazi samo Ivo Karlović koji će igrati u Montpellieru...

Tri turnira na rasporedu su idućeg tjedna na ATP Touru pa će se tako igrati u Cordobi, Sofiji i Montpellieru, a u Francuskoj će nastupiti i Ivo Karlović.

Karlović je izborio ulazak u glavni ždrijeb na osnovu rankinga i u prvom kolu za protivnika će imati Španjolca Marcela Granollersa. S Granollersom se dosad dosta puta sastajao, a u zadnja dva međusobna dvoboja 2016. godine Karlović je bio uspješniji. Prvo je slavio u Istanbulu na zemlji, a zatim u Los Cabosu na betonu.

Pobjednik ovog dvoboja imat će dosta težak posao u drugom kolu jer će igrati protiv vrlo dobrog mladog Kanađanina Denisa Shapovalova.

Još jedan potencijalni sudionik glavnog ždrijeba je i Franko Škugor koji se nalazi u kvalifikacijama Sofije. On kreće protiv Talijana Salvatorea Carusa, a bolji iz ovog meča u drugom kolu ide na pobjednika meča između Yannicka Madena i Daniela Gimeno-Travera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!