Košarka

Bogdanović: "U drugom poluvremenu pokazali smo da smo dovoljno dobri"

Petar Jenjić • nedjelja, 03.02.2019.
Bogdanović: "U drugom poluvremenu pokazali smo da smo dovoljno dobri"
Foto: EPA

Pobjedu na gostovanju kod Miami Heata upisali su Indiana Pacersi, a važnost pobjede istaknuo je i prvi strijelac Bojan Bogdanović...

Odličnu utakmicu odradio je Bojan Bogdanović koji je noćas predvodio Pacerse do pobjede. Nakon četiri uzastopna poraza vratila se Indiana pobjedama, a važnost toga istaknuo je i hrvatski košarkaš.

"Bilo je teško, morali smo ovo pobijediti da se pokrenemo. Imamo dovoljno kvalitete u svlačionici i bez Oladipa da se ističe brojkama. Popravili smo se u obrani i pokazali večeras u drugom poluvremenu da smo dovoljno dobri. Čak i sa zdravim rosterom, imati 2-2 na u ovom dijelu sezone na gostovanjima je lijepo."

Osvrt na utakmicu dao je i trener Nate McMillan koji je pohvalio svoju momčad na izvedbi protiv vrlo dobro skakačke momčadi.

"Stvarali smo visok pritisak kako bi držali loptu ispred sebe. To je elitna napadačka i skakačka momčad. Mi smo napravili odličan posao da ih pobijedimo. Gurali smo loptu prema naprijed, igrali brzo i tjerali ih da se brane."

"Odličan je scorer, ali ne možemo staviti pritisak na jednog igrača. Momčad smo i ako ne bude on, onda će drugi igrač biti taj koji će odraditi posao", osvrnuo se na igru Bojana Bogdanovića suigrač Darren Collison.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!