Košarka

D'Antoni nakon Gobertovih suza: "Zaslužio je All-Star utakmicu, ali to misle i neki drugi"

Branimir Korać • ponedjeljak, 04.02.2019.
D'Antoni nakon Gobertovih suza: "Zaslužio je All-Star utakmicu, ali to misle i neki drugi"
Foto: EPA

Rudy Gobert nije bio sretan nakon što je ostao bez nastupa na All-Star susretu. Dok je davao izjavu nije mogao suspregnuti suze...

Rudy Gobert zaslužio je nastup na All-Star susretu, ali jednako kao i ostali koji su izabrani. Vrlo je teško odlučiti koga izabrati, smatra Mike D'Antoni, trener Rocketsa.

"Mogu ići od grada do grada u uvijek ću naići na nekog tko nije sretan što nije izabran. Zato je to teško. On je definitivno igrač All-Star razine, ali vjerojatno imate 15-17 igrača koji mogu nastupiti na All-Staru. Ali ne mogu. Da ste ga pozvali umjesto nekog drugog, taj drugi bi plakao, jako je teško izabrati", tvrdi D'Antoni.

D'Antoni nema rješenje kako izabrati one koji trebaju nastupiti, a da svi budu zadovoljni.

"Kad bi rosteri bili s po 13 igrača, još barem jedna osoba bila bi sretna i imali bi još tek 3-4 nesretne. Ne znam postoji li rješenje, to je teška stvar. Svake godine prolazimo kroz istu priču, sustav je takav kakav je. Prolazio sam kroz to i u američkoj reprezentaciji, možeš povesti samo 12 i onaj 13 je pogođen, s razlogom. On u biti vrijedi kao i onaj 12. igrač, ali moraš izabrati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBARudy Gobert
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!