Košarka

Zubac zaradio ozljedu još u prvoj četvrtini, ali igrao kroz bol, mora na magnetsku rezonanciju

Branimir Korać • nedjelja, 03.02.2019.
Zubac zaradio ozljedu još u prvoj četvrtini, ali igrao kroz bol, mora na magnetsku rezonanciju
Foto: EPA

Ivica Zubac u subotu je odradio 26 minuta u porazu Los Angeles Lakersa protiv Golden State Warriorsa, a nakon susreta potvrđeno je kako je još u prvoj četvrtini zaradio ozljedu zbog koje je igrao uz bolove do kraja susreta...

Solidna utakmica je iza Ivice Zupca koji je za 26 minuta protiv Golden State Warriorsa ubacio deset poena i uhvatio devet skokova, a taj učinak dobiva još više na značaju nakon vijesti da je više od pola utakmice igrao s ozljedom prsta.

Hrvatski centar još u prvoj četvrtini zaradio je ozljedu srednjeg prsta lijeve ruke i tako je uz probleme odradio ostatak susreta boreći se s DeMarcusom Cousinsom.

Odmah nakon susreta Zubac je otišao na snimanje, a morat će na magnetsku rezonanciju kako bi se utvrdilo točno oštećenje i vidjelo mora li na pauzu.

Ono što je isticao kao pozitivno je da je riječ o prstu lijeve ruke, a ne šuterske desne tako da je uspješno dovršio dvoboj.

Šteta za ovu ozljedu, posebno ako dovede do neke duže pauze, Zubac je igrao jako dobro ove sezone i bilježi u prosjeku 8.5 poena i 4.9 skokova u 15.5 minuta u prosjeku provedenih na parketu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAIvica Zubac
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!