Košarka

Grizzliesi pokušavaju razmijeniti Gasola, bez dogovora s Raptorsima, pregovaraju s Hornetsima

Branimir Korać • srijeda, 06.02.2019.
Grizzliesi pokušavaju razmijeniti Gasola, bez dogovora s Raptorsima, pregovaraju s Hornetsima
Foto: EPA

Marc Gasol jedan je od onih koji bi vrlo lako mogli promijeniti sredinu u narednim satima. Grizzliesi ga otvoreno pokušavaju razmijeniti, a posljednje informacije govore o poodmaklim razgovorima s Hornetsima...

U Memphisu su spremni za kretanje ispočetka, Marc Gasol i Mike Conley su na tržištu i čekaju se ponude za njih. Memphis je tijekom utorka. kako tvrde američki mediji, uspostavio kontakte s nekim franšizama i čeka se rasplet cijele priče.

Prvi su na meti bili Toronto Raptorsi, Jonas Valančiunas i Kyle Lowry za Gasola i Conleyja, ali to se nije dogodilo, a posljednja aktualna priča oko Grizzliesa ide prema Hornetsima.

Kako tvrde relevantni izvori Memphis je u poodmaklim pregovorima s Hornetsima oko slanja Marca Gasola u Charlotte. Prema tim tvrdnjama Conley nije uključen u taj trade, a nije poznato čega se konkretno Hornetsi trebaju odreći.

Još je dosta priča oko tradeova koji bi se mogli odraditi u ovim posljednjim satima do deadlinea 7. veljače i vrlo brzo mogu se očekivati konkretnije vijesti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAMarc Gasol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!