Košarka

Lakersi se povukli iz pregovora s Pelicansima: "Stalno su tražili još i još"

Branimir Korać • utorak, 05.02.2019.
Lakersi se povukli iz pregovora s Pelicansima: "Stalno su tražili još i još"
Foto: EPA

Nema dogovora između Los Angeles Lakersa i New Orleans Pelicansa oko tradea Anthonyja Davisa, a u ovom trenutku čini se da ga neće ni biti. Lakersi su se povukli iz pregovora...

New Orleans Pelicansi ne mogu se rastati od Anthonyja Davisa ma koliko god on to želio. Davis ne bi imao apsolutno ništa protiv tradea u Los Angeles Lakerse, dao je i zeleno svjetlo za to, Lakersi su ponudili stvarno puno, praktički kompletno "obiteljsko srebro", ali Pelicansima to nije bilo dosta.

Mnogi su ostali zapanjeni kada su čuli da Lakersi Pelicansima nude, vjerovali ili ne, Lonza Balla, Kylea Kuzmu, Brandona Ingrama, Josha Harta, Ivicu Zupca, Kentaviousa Caldwell-Popea i dva izbora prve runde drafta te uz sve to uzeli bi uz Davisov i loš ugovor Solomona Hilla.

Pelicansi su to odbili.

"Stalno su tražili još i još, ali nije bilo ničeg više. S Hillom bi dobili i olakšanje pod salary capom, ali tražili su i dalje te je sve postalo pretjerano i nerealno", kaže neimenovani izbor blizak pregovorima za LA Times.

Prema nekim izvorima Pelicansi se nadaju da će preživjeti ovaj trade deadline i u nastavku sezone nagovoriti Davisa na promjenu mišljenja. Pitanje je koliko je to uopće realno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!