Košarka

LeBron James nimalo sretan načinom tradea Barnesa: "Znači to je u redu?"

Branimir Korać • četvrtak, 07.02.2019.
LeBron James nimalo sretan načinom tradea Barnesa: "Znači to je u redu?"
Foto: EPA

Harrison Barnes razmijenjen je noćas u paketu u kojem je otišao u Sacramento Kingse, a u suprotnom smjeru stigli su Johnson i Randolph. Priča dana je način na koji je Barnes razmijenjen što je razljutilo LeBrona Jamesa...

Usred utakmice protiv Charlotte Hornetsa Harrison Barnes saznao je da igra posljednje minute u dresu Dallas Mavericksa i da će u budućnosti nastupati za Sacramento Kingse. Nakon što je potvrđeno da Mavsi i Kingsi imaju dogovor, Barnes je povučen na klupu.

U završnici susreta itekako je mogao pomoći Dallasu, ali umjesto da je na terenu, sjedio je na klupi i promatrao dvoboj, a cijela priča oko njegovog tradea naljutila je i LeBrona Jamesa.

"Znači to je u redu jer su morali napraviti ono što je najbolje za franšizu? Razmijeniti ovog čovjeka dok igra utakmicu i nema pojma što se događa... Nemam ništa protiv razmjene jer je to posao i moraš napraviti ono što smatraš da je najbolje, ali nemojmo onda napadati igrače kada žele razmjenu, a kada oni to rade i otpuštaju i mijenjaju igrače proglašava se dobrim za posao. Nemam ništa protiv niti jednog, niti drugog, ali...", napisao je James na svom Instagram profilu.

Odlaskom Barnesa oslobodili su se Mavsi prijetnje od aktivacije posljednje godine njegovog ugovora u visini od 25 milijuna dolara te će dobiti prostora pod salary capom za dodatno jačanje momčadi.

View this post on Instagram

So let me guess this is cool cause they had to do what was best for the franchise right??? Traded this man while he was literally playing in the game and had ZERO idea. I’m not knocking who traded him because it’s a business and you have to do what you feel what’s best but I just want this narrative to start to get REAL/CHANGE and not when a player wants to be traded or leaves a Franchise that he’s a selfish/ungrateful player but when they trade you, release , waive, cut etc etc it’s best for them! I’m ok with both honestly, truly am. Just call a ¦? a ¦?!!

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • markoli07.02.2019. u 09:41
    On se javio pričati o razmjenama, a bio je praktički GM u Clevelandu. Sada isto radi u Lakersima.
    markoli