Košarka

Vrijednosnice Osijek bez šanse i u uzvratu protiv Slovaka

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 11.02.2019.
Vrijednosnice Osijek bez šanse i u uzvratu protiv Slovaka

KK Vrijednosnice Osijek izgubile su i uzvratnu četvrtfinalnu utakmicu Alpe Adria Cupa od Levicki Patriota rezultatom 73:87...

Nakon prve dobivene utakmice, gosti iz Slovačke su u Osijek došli bez pritiska i dokazali da su trenutno bolja ekipa. 21 izgubljena lopta i samo devet prekršaja u cijeloj utakmici pokazuju da je u redovima Brokerima večeras nedostajalo više borbenosti što su Patrioti iskoristili te rutinski završili utakmicu u svoju korist.

Najbolji strijelci domaće ekipe bili su Abdul Malik Abu s 21 i Ante Gospić s 15 poena, a kod gostiju Steven Davis s 18 i Boris Bojanovsky sa 16 poena.

"Čestitam ekipi Levica na zasluženom prolasku u polufinale Alpe Adria Cupa. Nisam zadovoljan kako smo odigrali. Mislio sam da ćemo se uspjeti muški oprostiti od ovoga kupa. Imali smo 21 izgubljenu loptu i jednostavno smo ih sami darivali. Falilo je krvi u obrani. Cijelu utakmicu smo napravili samo devet prekršaja. Nismo zaustavili nijedan kontranapad i primili smo previše lakih poena", istaknuo je trener Domagoj Kujundžić, a Abdul Malik Abu dodao je: "Moramo popraviti neke stvari u obrani. Trener je htio da uložimo maksimalan trud i mislim da smo to i učinili. Moji suigrači su mi asistirali i postigao sam puno lakih poena i zahvalan sam im na tome."

Sljedeći tjedan, u ponedjeljak, 18. veljače, na rasporedu je prijateljska utakmica protiv Kapošvara u 17.30 sati u Gradskom vrtu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!