Košarka

Bilinovac: "Ako ne uđete ozbiljno u utakmicu, svaki će protivnik pružiti dobar otpor"

Sportnet, Petar Jenjić • srijeda, 13.02.2019.
Bilinovac: "Ako ne uđete ozbiljno u utakmicu, svaki će protivnik pružiti dobar otpor"

U izjavi nakon utakmice i pobjede protiv Škrljeva igrač Cibone Josip Bilinovac dodao je kako je Kup specifično natjecanje te da nemaju puno vremena za odmor...

Cibona je prošla u polufinale Kupa Krešimira Ćosića, ali nije bilo nimalo lako. Zagrebačka momčad svladala je Škrljevo sa 78:71, a da je Kup specifično natjecanje potvrdio je i igrač Cibone Josip Bilinovac koji je dodao kako nema previše vremena za odmor i da moraju što prije skupiti snage.

"Mislim da smo pokazali kako je Kup specifično natjecanje u kojem ako ne uđete ozbiljno u utakmicu, svaki će protivnik pružiti dobar otpor. Važno je da smo pobijedili ovu utakmicu. U drugo poluvrijeme smo ušli puno ozbiljnije i agresivnije i mislim da nam je to donijelo pobjedu. Nemamo puno vremena za oporavak, ali se nadam da ćemo što prije skupiti snage i sutra odigrati dobru utakmicu."

Na utakmicu se osvrnuo i igrač Škrljeva Karlo Uljarević koji je istaknuo kako je utakmica bila jako zanimljiva, ali da je Cibona ipak pokazala svoju kvalitetu.

"Iznimno zanimljiva utakmica, svih 40 minuta u egalu. Na kraju se ekipa Cibone odvojila, pokazala svoju kvalitetu. Mi smo dali sve od sebe. Čestitao bi Ciboni na pobjedi i nama na dobroj igri i nadam se da ćemo ovako nastaviti i u prvenstvu."

FOTO: Ivica Čavka

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!