Košarka

Velić: "Motiva za pobjedu neće nedostajati", Rogić: "Znamo otkud prijeti najveća opasnost"

Sportnet, Petar Jenjić • petak, 15.02.2019.
Velić: "Motiva za pobjedu neće nedostajati", Rogić: "Znamo otkud prijeti najveća opasnost"
Foto: FaH

Iz Cibone su najavili finale protiv Cedevite. Trener Ivan Velić zna kako motiva kod njegovih igrača zasigurno neće nedostajati, dok je Ivan Novačić kazao kako je to utakmica u kojoj može odlučiti jedna lopta...

Pred Cibonom je finalna utakmica Kupa Krešimira Ćosića protiv Cedevite gdje će tražiti svoj osmi naslov u ovom natjecanju. Susret je najavio trener Ivan Velić koji ističe maksimalnu koncentraciju i borbu za svaku loptu kao nešto na čemu inzistira.

"Mislim da smo napravili jako dobar posao s ulaskom u finale. Praktički smo odigrali utakmicu na gostujućem terenu, gdje je cijela dvorana navijala za Zadar. Što se tiče finalne utakmice nemamo nekih nepoznanica. Već smo igrali nekoliko ogleda ove sezone i motiva za pobjedu kod mojih igrača zasigurno neće nedostajati. Ono na čemu ću inzistirati je maksimalna koncentracija i borba za svaku loptu, a hoće li nam to biti dovoljno za zaokružiti ovu splitsku priču trijumfom, ostaje nam za vidjeti."

Ivan Novačić kazao je kako su malo potrošeni, ali da je finale utakmica u kojoj može odlučiti jedna lopta.

"Igramo protiv ekipe koja je favorit protiv nas i koja ima širinu u momčadi, a i nisu se puno potrošili u Kupu. Mi smo malo potrošeni, ali finale je jedna utakmica, može odlučiti jedna lopta. Malo smo i rasterećeni jer nemamo ulogu favorita i zbog čega možemo odigrati bez pressinga i uživati u finalu pa nek bolji pobjedi."

Roko Rogić zna odakle prijeti najveća opasnost te ističe kako ih je pobjeda protiv Zadra podigla.

"Dodatno nas je digla pobjeda protiv Zadra i smatram da posljednja utakmica s Cedevitom nije bila realan odnos snaga što ćemo sutra i pokazati. Znamo otkud nam prijeti najveća opasnost, pripremit ćemo se i dati sve od sebe da uzmemo Kup."

KK Cibona

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!