Košarka

Rimac: "Iskreno se nadam dobroj utakmici i neka pobijedi bolji"

Sportnet, Petar Jenjić • petak, 15.02.2019.
Rimac: "Iskreno se nadam dobroj utakmici i neka pobijedi bolji"
Foto: FaH

U najavi utakmice protiv Cibone trener Cedevite Slaven Rimac kazao je kako je Kup ipak specifično natjecanje u kojem nemaju prava na pogrešku te da će i jedna i druga ekipa biti jako motivirana...

Utakmicu finala Kupa Krešimira Ćosića najavio je i trener Cedevite Slaven Rimac koji se nada dobrom susretu.

"Ponavlja se prošlogodišnje finale. Doduše, rosteri ekipa su drugačiji. Sigurno da su motivirani i oni i mi. Iskreno se nadam dobroj utakmici i, ono što se kaže, neka pobijedi bolji."

Prevelike buke i atmosfere na tribinama neće biti s obzirom na to da nema dalmatinskih klubova.

"Sigurno da neće. Vjerojatno su svi očekivali da se možda umiješa Split ili da Zadar bude u finalu. Međutim, jednostavno je Cibona jučer bila bolja u jednoj stvarnoj dobroj atmosferi. Vjerojatno bi danas, da je Zadar prošao u finale, Gripe bile pune. Međutim, vidjet ćemo. Ja pozivam sve navijače da dođu na utakmicu. Nadam se da će se odazvati u što većem broju jer ipak mislim da bi finale Kupa trebalo izazvati interes i sigurno da igrači u takvim atmosferama igraju puno bolje, tako da još jednom apeliram na ljude koji vole košarku da dođu na finale."

U posljednjoj međusobnoj utakmici u ABA ligi do uvjerljive je pobjede stigla Cedevita, no Rimac ističe kako se ovdje radi o specifičnoj utakmici gdje nemaju pravo na pogrešku.

"S obzirom da se radi o Kupu i da je to specifično natjecanje, gdje se nema prava na pogrešku, ja se uopće ne osvrćem na tu utakmicu. Pripremit ćemo se za ono što je Cibona igrala u zadnjih 15-20 dana, pogledati malo koji su im igrači u boljoj formi u zadnje vrijeme, tako bazirati pripremu i vidjet ćemo kako će to izgledati na utakmici."

KK Cedevita

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!