Nogomet

Česi potpuno iskreni: "Dinamo nas je nadigrao apsolutno u svemu"

Branimir Korać • petak, 22.02.2019.
Česi potpuno iskreni: "Dinamo nas je nadigrao apsolutno u svemu"
Foto: FaH

Viktoria se oprostila od Europe visokim porazom u Maksimiru od Dinama 3:0, a nakon susreta igrači Viktorije otvoreno su priznali da nije bilo nikakve šanse - jednosmjeran meč...

Ničim Viktoria nije zaslužila prolaz kroz ove dvije utakmice. Dinamo joj je poklonio dva gola u Plzenu, ali već tada se vidjelo da nema nikakvog straha protiv ovakvog protivnika. Maksimir je samo donio potvrdu toga.

"Možemo gledati na europsku sezonu pozitivno, ali htjeli smo prolaz. Ispadanje boli, ali nismo zaslužili prolaz. Dinamo je bio puno bolji od nas. Hubner nam je puno nedostajao", kaže Milan Petržela.

Ludek Pernica bio je iznenađenje u Plzenu, tamo je postigao dva pogotka, a u Zagrebu je bio neprimjetan. Nije imao nikakve šanse protiv Dinamovih napadača.

"Vidjela se razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi. Na poluvremenu smo se nadali da ćemo doći do pogotka i da bi Dinamo mogao postati nervozan, ali kada su zabili treći gol, sve je bilo gotovo."

Iskren je bio i Roman Prochazka koji je priznao da Viktoria od početka nije imala nikakve šanse.

"Rezultat govori sve, meč je bio potpuno jednosmjeran. Dinamo nas je nadigrao u apsolutno svemu. Računali smo na to da će nas odmah napasti, ali u prvih 20 minuta nismo znali gdje smo. Sve je kulminiralo prvim pogotkom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!