Nogomet

Kladionice daju dosta male šanse Dinamu protiv Benfice

Branimir Korać • petak, 22.02.2019.
Kladionice daju dosta male šanse Dinamu protiv Benfice
Foto: FaH

Dinamo će u osminu finala protiv Benfice ući sa statusom autsajdera. Benficu kladionice vide kao priličnog favorita, ali Dinamu ipak daju šanse na Maksimiru...

Ždrijeb osmine finala Europske lige nije bio najpovoljniji za Dinamo, ali moglo je biti i još neugodnije. Benfica je veliko ime, u odličnoj je formi i kladionice vjeruju Portugalcima s razlogom.

Gledajući prolaz u četvrtfinale, koeficijenti na Benficu vrte se oko 1.30 dok je koeficijent na prolaz Dinama iznad 3.00. uglavnom oko 3.25. Što se tiče dvoboja u Maksimiru, prvotni koeficijent na pobjedu Modrih bio je postavljen iznad 3.00, ali je u laganom padu, no Benfica je tu i dalje favorit, no blagi.

Inače, gledajući sve susrete Dinamo je negdje u sredini po šansama za prolaz kao autsajder. Kladionice manje vjeruju Rennesu protiv Arsenala, kijevskom Dynamu protiv Chelseaja te Slaviji protiv Seville.

Prema koeficijentima najlakši posao trebao bi imati Arsenal koji je najveći favorit protiv Rennesa dok je najizjednačeniji par onaj između Zenita i Villarreala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!