Rukomet

Kielce lako do pobjede, na parket se vratio Luka Cindrić

Branimir Korać • subota, 23.02.2019.
Kielce lako do pobjede, na parket se vratio Luka Cindrić
Foto: EPA

Nikakvih problema nije bilo za Kielce u 19. kolu poljskog prvenstva gdje je ugostio Piotrkow i upisao vrlo vrijednu pobjedu 39:23...

Kielce nastavlja rutinski odrađivati posao u poljskom prvenstvu, a koliko je dominantan, dovoljno govori podatak kako ima stopostotan učinak te je prednost nad drugoplasiranom Wislom velikih osam bodova. U 19. kolu ugostio je Piotrkow i glatko slavio s 39:23.

Sam susret inače ne bi izazvao posebnu pozornost, ali najavljen je kao povratak na parket Luke Cindrića što su u klubu iskoristili kao glavni adut za privlačenje navijača. Privukli su ih, a Cindrić je nastupio, no nije previše igrao.

Krenuo je u startnoj sedmorci, razigrao je Bjelorusa Karaleka koji je u prvih nekoliko minuta na Cindrićeva dodavanja došao do tri pogotka.

Kako je Kielce stigao do visoke prednosti i brzo riješio pitanje pobjednika, više nije bilo potrebe za nekim umaranjem hrvatskog reprezentativca i drugo poluvrijeme odgledao je s klupe.

Cindrić nije bio među strijelcima koje je predvodio Blaž Janc s osam golova. Filip Ivić upisao je sedam obrana, a Marko Mamić dodao je dva gola.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!