Nogomet

Benfica nadigrala Chaves i lakoćom upisala novu pobjedu

Petar Jenjić • utorak, 26.02.2019.
Benfica nadigrala Chaves i lakoćom upisala novu pobjedu
Foto: EPA

Nogometaši Benfice bez većih problema stigli su do nove prvenstvene pobjede, večeras su na domaćem terenu s 4:0 bili bolji od Chavesa...

Benfica kao sljedeći Dinamov protivnik u Europskoj ligi odigrao je utakmicu 23. kola domaćeg prvenstva u kojoj nije imao problema protiv pretposljednjeg Chavesa. Slavio je sa 4:0 te tako stigao do osme uzastopne pobjede. Domaćin je već do poluvremena postigao tri pogotka, a u nastavku je tek potvrdio pobjedu.

Igrala se 19. minuta kada je Benfica stigla do vodstva. Tada je uz malo sreće i dva odbijanca od protivničkih igrača do lopte na pet metara stigao Rafi Silva i lakoćom ju pospremio u mrežu.

Na drugi pogodak čekalo se do 37. minute, a tada je u kaznenom prostoru lijepo proigran Joao Felix. Igraču Benfice prvi je udarac obranio gostujući vratar, no odbijena lopta vratila mu se u posjed što nije propustio iskoristiti.

U 43. minuti Benfica je stigla i do trećeg pogotka, Gabriel je krasno proigrao Harisa Seferovića, ovaj se dobro snašao u kaznenom prostoru i pogodio u bliži kut.

Do kraja utakmice domaća je momčad postigla još jedan pogodak, strijelac je u 90. minuti bio Jonas.

Rezultati by SofaScore

Primeira, 23. kolo:
Benfica - Chaves 4:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!