Nogomet

Veliki povratak Fenerbahčea u drugom poluvremenu, Vida asistirao za Bešiktaš

Petar Jenjić • ponedjeljak, 25.02.2019.
Veliki povratak Fenerbahčea u drugom poluvremenu, Vida asistirao za Bešiktaš
Foto: EPA

U susretu 23. kola turske nogometne lige nogometaši Bešiktaša i Fenerbahčea odigrali su 3:3, iako je domaćin imao vodstvo od 3:0 na poluvremenu...

Odlična je utakmica odigrana na Vodafone Parku u Istanbulu gdje je Bešiktaš ugostio Fenerbahče. Nakon zanimljivih 90 minuta Fenerbahče je prekinuo niz od tri pobjede Bešiktaša osvojivši bod. Susret je završio 3:3, iako je Bešiktaš vodio 3:0 na poluvremenu.

Domaćin je poveo u desetoj minuti kada je Domagoj Vida lijepo prebacio loptu za Gokhana Gonula koji je s deset metara zakucao loptu u mrežu.

Osam minuta kasnije Bešiktaš je dobio penal, a siguran je izvođač bio Burak Yilmaz. Isti se igrač upisao u strijelce i u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena kada se sam sjurio prema kaznenom prostoru Fenerbahče i pospremio loptu iza gostujućeg vratara.

Kao što se i moglo očekivati, Fenerbahče se nije predavao pa je u 55. minuti smanjio zaostatak. Nabil Dirar poslao je prizemnu loptu na peterac gdje se našao Miha Zajc i udarcem isprve pospremio u gol.

Domaćin se nije uspio potpuno ni sabrati, a gostujuća je momčad postigla još jedan pogodak. Mathieu Valbuena ubacio je iz slobodnog udarca, a loptu je glavom u mrežu skrenuo Sadik Ciftpinar.

Potpuni povratak gosti su potvrdili u 67. minuti kada je Hasanu Aliju Kaldirimiju ostavljeno malo prostora na nekih 25 metara do gola što je turski nogometaš sjajno iskoristio te je perfektnim udarcem pod samu gredu matirao Lorisa Kariusa.

Rezultat se do kraja utakmice više nije promijenio, a u dresu domaće momčadi Domagoj Vida odigrao je svih 90 minuta.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!