Rukomet

Predsjednik Kielcea: "Cindrić ima zanimljivu ponudu Barcelone"

Branimir Korać • utorak, 26.02.2019.
Predsjednik Kielcea: "Cindrić ima zanimljivu ponudu Barcelone"
Foto: EPA

Srednji vanjski hrvatske reprezentacije i Kielcea, Luka Cindrić, mogao bi na ljeto promijeniti sredinu. Poljaci priznaju kako postoji zanimljiva ponuda Barcelone...

Nije tajna kako Kielce nije više onako financijski moćan i da postoje određeni problemi i ne bi bilo ništa neobično da sljedeće sezone bude imao budžetom ipak jeftiniju momčad. S obzirom da dolazi Andreas Wolff koji će pojesti dobar dio budžeta, Poljaci će lako moguće saslušati ponude za neke od zvučnijih imena.

Luka Cindrić definitivno je igrač na kojem dosta toga temelje u Kielceu, ove sezone imao je problema s ozljedama i Poljaci tek čekaju da se razmaše u potpunosti, a moglo bi se dogoditi da na kraju sezone ipak ostanu bez njega.

"Istina je, Luka ima ponudu Barcelone, stalno smo u kontaktu i to je vrlo zanimljiva ponuda. No ja ipak preferiram njegov ostanak", istaknuo je predsjednik Kielcea Bertus Servaas.

Od ranije je poznato kako niti PSG ne bi imao ništa protiv dolaska Cindrića, Raul Gonzales obožava hrvatskog srednjaka i ako bi se ukazala prilika, ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se i Parižani umiješaju u cijelu priču.

No, Cindrić je trenutno igrač Kielcea i Poljaci "preferiraju njegov ostanak". Zasad je izvjesno kako klub napuštaju oba vratara Cupara i Ivić čime se otvara mjesto Wolffu uz kojeg će biti neki od poljskih vratara, a odlazi i Michal Jurecki.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!