Nogomet

Gavranović: "Spremni smo i sretni zbog utakmice, želimo izvući dobar rezultat"

Jan Šneler • ponedjeljak, 04.03.2019.
Gavranović: "Spremni smo i sretni zbog utakmice, želimo izvući dobar rezultat"
Foto: FaH

Prije susreta s Benficom, Dinamo je organizirao Media Day u kojem je nekoliko igrača Modrih najavilo dvoboj protiv portugalske momčadi u četvrtak...

Prvi susret osmine finala Europske lige sve je bliže, a jasno kako dani prolaze, uzbuđenje raste kod navijača, ali i igrača. Na druženju s igračima Dinama bilo je vidljivo kako su svi od reda spremni za četvrtak i jedva čekaju da istrče i pokažu navijača koliko znaju i mogu.

"Spremni smo. Jako smo sretni da dolazi ovakva utakmica. Ovo je nova stepenica u kojoj želimo pokazati ponovno lijepo lice Dinama i nadamo se da će se sve poklopiti, da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo izvući dobar rezultat", rekao je Mario Gavranović.

Napadač Modrih biranim riječima priča o portugalskoj momčadi svjestan činjenice kako se radi o sjajnoj ekipi koja bi u sadašnjem stanju mogla bez problema igrati i u Ligi prvaka. Benfica je za vikend slavila u derbiju protiv Porta, ali u četvrtak je nova utakmica kako za njih, tako i za Dinamo.

"Svi su vidjeli kako je Benfica dobila Porto, prvi su u domaćoj ligi koja je vrlo zahtjevna. Momčad je to koja ima puno potencijala, puno kvalitete i neće biti nimalo jednostavno za nas i našu obranu. Ipak, ako nametnemo našu igru i ako im ne damo graditi igru koju oni žele, možemo im stvoriti probleme i doći do šanse", dodao je napadač Modrih.

U narednim danima sigurno ćete čitati puno članaka i analiza o manama Benfice i eventualnim šansama koje Dinamo može iskoristiti. Gavranović ipak ističe kako je jedina šansa Dinama da igraju na visokoj razini i na taj način probaju doći do pozitivnog rezultata.

"Ozbiljna je to ekipa i teško je govoriti o njihovim manama. Sigurno da ima nekih sitnica koje bi mogli iskoristiti ako budemo na visokom nivou. Ipak je ovdje najvažnije da mi budemo na maksimumu jer ako nismo, teško ćemo protiv ovakvog protivnika koji kažnjava i najmanje greške", istaknuo je Gavranović.

Za kraj, napadač Dinama sretno je istaknuo kako se konačno oporavio od ozljede te je spreman za utakmicu. Iako je teško govoriti u ovom trenutku o prvoj postavi Dinama, Nenada Bjelicu svakako će veseliti činjenica da ima još jednog igrača na raspolaganju.

"Zdrav sam napokon. Nezgodnu sam ozljedu imao, oduzela mi je previše vremena, ali sada sam zdrav, nisam na 100%, no siguran sam da ću u narednim utakmicama doći do željenog nivoa", zaključio je Gavranović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!