Nogomet

Gojak: "Nedostaje nam kapetan, Ademi je vrhunski igrač, ali imamo igrača koji će odraditi dobar posao"

Jan Šneler • ponedjeljak, 04.03.2019.
Gojak: "Nedostaje nam kapetan, Ademi je vrhunski igrač, ali imamo igrača koji će odraditi dobar posao"
Foto: Pixsell

Jedan od onih koji su prilično napredovali pod vodstvom Nenada Bjelice je Amer Gojak. Gojak je optimist uoči susreta s Benficom iako ističe hendikep neigranja Arijana Ademija...

Sjajno ozračje osjeća se na Maksimiru. Igrači su spremni za susret osmine finala Europske lige protiv Benfice i lijepo ih je vidjeti tako mirne i samopouzdane. Pobjeda protiv Viktorije Plzen definitivno je unijela dodatnu injekciju samopouzdanja i svi s nestrpljenjem iščekuju četvrtak.

"Atmosfera je odlična. Svi smo spremni za Benficu. Svi znamo da se radi o jakoj ekipi, da imaju puno kvalitetnih igrača i maksimalno ih respektiramo, ali mi gledamo sebe i kako ćemo najbolje odigrati. Nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je Amer Gojak.

Vremena za analizu nema previše, ali Nenad Bjelica i njegov stožer uvijek su dobro pripremali utakmicu. Naredni period stručni stožer Modrih svakako će iskoristiti za dodatno upoznavanje igrača sa svim aspektima susreta s Benficom.

"Malo smo pričali o Benfici. Sigurno je da ćemo u ovih nekoliko dana koliko je ostalo do utakmice više razgovarati i da ćemo gledati videoanalize i vidjeti gdje su njihove mane i prednosti", dodao je bosanskohercegovački nogometaš.

Nažalost, Dinamu na raspolaganju neće biti Arijan Ademi koji mora na operaciju. Kapetan Dinama jedan je od najvažnijih igrača u veznom redu, ali Gojak ističe kako će svi drugi morati dati više kako bi nadoknadili njegov izostanak.

"Nedostaje nam kapetan jer je Ademi vrhunski igrač, ali imamo drugih igrača koji će odraditi kvalitetni posao", zaključio je Gojak.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!