Nogomet

Modrić: "Cristiano je igrač koji bi nedostajao svakoj momčadi i pronaći zamjenu za njega je nemoguće"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 04.03.2019.
Modrić: "Cristiano je igrač koji bi nedostajao svakoj momčadi i pronaći zamjenu za njega je nemoguće"
Foto: EPA

Madridski Real u utorak igra protiv Ajaxa uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka, a Luka Modrić poziva igrače da poprave realizaciju i to vidi kao najveći problem...

Luka Modrić stao je u obranu Garetha Balea koji nije u najboljoj formi i u nemilosti je navijača. Modrić tvrdi kako Baleu ne nedostaje želje.

"Ponekad igrač dođe u neku fazu u karijeri kada se ne osjeća najbolje, svi prođu kroz to, dogodilo se i meni. Izgleda mi sretno i ima želju za dobrim nastupima. Ne smijemo zaboraviti sve ono dobro što je napravio za klub, takve stvari se brzo zaborave. On ima želju za radom, želi biti onaj stari Gareth. Definitivno može puno pružiti ovoj momčadi, ali mora samo raditi, raditi i raditi."

Kako je ispao iz borbe za naslov prvaka i trofej pobjednika Kupa kralja, Realu je još ostala Liga prvaka. Slijedi mu uzvrat protiv Ajaxa kojeg je u Amsterdamu svladao s 2:1.

"Za nas je svaka utakmica u Ligi prvaka vrlo važna, posebno ova sutra protiv mlade, vrlo dobre i ambiciozne momčadi. Ova utakmica je ključ sezone, želimo u četvrtfinale, neće biti lako, ali spremni smo za odigrati sjajnu utakmicu. Prolazak nam je jako bitan. Ajax neće puno toga mijenjati u igri jer nema što za izgubiti i upravo zato ovo je opasan meč. Moramo biti oprezni, bit će to kompliciranih 90 minuta."

Iza Reala su dva poraza od Barcelone u nizu, a sve više se osjeti koliko nedostaje Cristiano Ronaldo, priznaje to i Modrić.

"Kada izgubiš dva susreta od najvećeg rivala, normalno da se ne osjećaš dobro. Ali dobro je to što nam susret s Ajaxom dolazi tako brzo i nema previše vremena za plakanje. Nastup u Kupu kralja nije bio loš, samo nam je nedostajao pogodak i zato moramo nastaviti na ovom tragu i vjerovati da će golovi doći. Cristiano je igrač koji bi nedostajao svakoj momčadi i pronaći zamjenu za njega je nemoguće. Naravno da nam nedostaje, postigao je 50 golova i ne možeš naći još nekog tko to može. Netko mora iskočiti, ne mora zabiti 50 golova, ali treba nam nečijih barem 15-20 golova. To nam nedostaje. Upravo zato mislim da nam je realizacija najveći problem ove sezone. Cristiano više nije tu i ne možemo narednih deset godina žaliti za tim. Klub vjeruje u Garetha, Asensija i Benzemu, doveo je Mariana i Viniciusa, ali nekada stvari ne idu onim smjerom kojim smo se nadali."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!