Košarka

Predsjednik Panathinaikosa zajedljivo: "Nećemo sudjelovati u utakmicama ako ne budu sudili kineski suci"

Petar Jenjić • utorak, 05.03.2019.
Predsjednik Panathinaikosa zajedljivo: "Nećemo sudjelovati u utakmicama ako ne budu sudili kineski suci"
Foto: EPA

Predsjednik Panathinaikosa Manos Papadopoulos prokomentirao je želju Olympiakosa kako bi derbije trebali suditi strani suci ističući kako neće plakati ako Olympiakos ne bude želio igrati derbi...

Prema napisima u grčkim medijima Panathinaikos je bio spreman napustiti grčku ligu, ako strani suci budu sudili sljedeći derbi s Olympiakosom koji je na rasporedu 16. ožujka, međutim, takva su nagađanja odbačena.

Podsjetimo, na prošlom derbiju igrači Olympiakosa napustili su teren na poluvremenu, a klub je najavio kako će derbije u nacionalnom prvenstvu igrati samo ako budu sudili strani suci.

Udarci se izmjenjuju, a sada je na potezu bio predsjednik Panathinaikosa Manos Papadopoulos koji je u zajedljivom tonu kazao kako želi kineske suce.

"Momčadi ne mogu kontrolirati suđenje, čini se kako se nikada ne možemo složiti. Sudac može biti dobar za jednu momčad, a loš za drugu i tako dalje. Postoje zakoni i pravila. Olympiakos je spomenuo da neće igrati ako strani suci ne budu sudili. Mi kažemo da želimo druge suce, ali i druge momčadi. Nećemo sudjelovati u utakmicama ako ne budu sudili kineski suci. Igrat ćemo samo s Kinezima ubuduće, to su pravila. Ako Olympiakos ne bude želio igrati derbi, ne mogu plakati oko toga."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!