Vodeni sportovi

Hrvatska i Srbija u najjačim raspoloživim sastavima sastaju se u Sisku

Mihaela Bradovski • srijeda, 06.03.2019.
Hrvatska i Srbija u najjačim raspoloživim sastavima sastaju se u Sisku
Foto: FaH

Reprezentacije Hrvatske i Srbije idućeg utorka sastaju se u Sisku u sklopu Europa kupa, a iako su obje reprezentacije izborile nastup na završnom turniru, nastupit će u praktički najboljim sastavima...

Hrvatska i Srbija 12. ožujka sastaju se u Sisku u sklopu Europa kupa, a ovaj dvoboj i jedni i drugi praktički će iskoristiti kao probu za ono što im slijedi, a to je završni turnir koji će biti održan od 5. do 7. travnja u Zagrebu.

Izbornik Ivica Tucak u Sisku će imati na raspolaganju sljedeće igrače: Marko Bijač (Pro Recco), Ivan Marcelić (Mladost), Luka Lončar (Jug CO), Josip Vrlić (Barceloneta), Andro Bušlje (Olympiacos), Marko Macan (Jug CO), Ivan Buljubašić (Mladost), Maro Joković (Jug CO), Xavi Garcia (Jug CO), Lovre Miloš (Mladost), Loren Fatović (Jug CO), Anđelo Šetka (Jadran), Ante Vukičević (Marseille).

Snažnu postavu dovodi i izbornik Srbije Dejan Savić koji ističe kako očekuje kvalitetnu utakmicu, a dvoboj s Hrvatskom dobro će mu poslužiti da vidi gdje se njegova reprezentacija trenutno nalazi.

Gojko Pijetlović (Šabac), Dušan Mandić (Pro Recco), Viktor Rašović (Szolnok), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Dinamo), Nemanja Vico (Triestina), Milan Aleksić (Szolnok), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Recco), Andrija Prlainović (Szolnok), Stefan Mitrović (Ferencvaroš) i Branislav Mitrović (OSC) nalaze se na Savićevom popisu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!