Nogomet

Petković: "Ova utakmica nam je nagrada za sve što smo ove sezone napravili"

Iz Maksimira: Jan Šneler • srijeda, 06.03.2019.
Petković: "Ova utakmica nam je nagrada za sve što smo ove sezone napravili"
Foto: FaH

Na konferenciji za novinare osim trenera Bjelice, novinarima se ukazao Bruno Petković koji je ponovio ono što svi igrači Dinama govore posljednjih dana, a to je da su potpuno spremni za utakmicu i vjeruju u pozitivan ishod protiv Benfice…

Još je manje od 24 sata ostalo do početka susreta Benfice i Dinama, a na konferenciji za novinare izašli su trener Nenad Bjelica i napadač Modrih Bruno Petković. Jedan od najboljih igrača Dinama u posljednje vrijeme, gorostasni napadač vrlo samouvjereno je djelovao i uvjerio sve prisutne kako su on i njegovi suigrači spremni na sve što ih čeka sutra.

“Još uvijek nismo ušli u detalje o protivniku, ali sigurno da je momčad svjesna protivnika protiv kojeg igramo. Već znamo sve osnovne stvari o njima, a imamo još sutra vremena da pogledamo videomaterijale. Ova utakmica nam je nagrada za sve što smo ove sezone napravili“, rekao je Petković.

Velika vijest bila je objava izbornika Zlatka Dalića kako je Petković dobio pretpoziv za utakmice s Azerbajdžanom i Mađarskom. Neki su se iznenadili što napadač Dinama nije dobio direktni poziv, ali izbornik Hrvatske dodao je kako će upravo dvije utakmice s Benficom biti važne za Petkovića u reprezentaciji.

“Sigurno da igra momčadi neće proći nezamijećeno. Svaku utakmicu neki drugi pojedinac ispliva na površinu. Nastavit ću kao i do sada s trudom i staviti se na raspolaganje momčadi. Što će odlučiti izbornik Dalić, to je na njemu“, dodao je Petković.

Kada je dolazio u klub, Petković je predstavljen zajedno s Arijanom Ademijem koji je potpisao novi ugovor s Dinamom. Tada se nije činilo da će od mladog napadača izrasti ovakav sjajni igrač koji je bio na iznimno visokoj razini u posljednje vrijeme. Sjetio se i Petković trenutaka prije godinu dana koji nisu bili tako glamurozni i uzbudljivi kao oni koje trenutno proživljavaju igrači Dinama.

“Prije godinu sam se grčevito borio s Veronom za ostanak u Serie A. Ova situacija nije nešto što sam imao u svojim planovima i nitko sretniji od mene što sam napravio pomak prema naprijed. U ovoj momčadi sam na pravom putu da dođem do svojih prvih trofeja i presretan sam što ide u ovom smjeru“, zaključio je Petković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!