Nogomet

Olmo: "Nikada nisam igrao protiv jačeg protivnika, ali ne bi me zadovoljilo 0:0"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 07.03.2019.
Olmo: "Nikada nisam igrao protiv jačeg protivnika, ali ne bi me zadovoljilo 0:0"
Foto: EPA

Dani Olmo bit će jedan od glavnih aduta Dinama u večerašnjem dvoboju protiv Benfice. Mladi Španjolac tvrdi kako ga ne bi zadovoljio remi već želi pobjedu...

Pred Dinamom je vrlo važna utakmica, prvi dvoboj osmine finala Europske lige, a čeka ga Benfica. Obje momčadi imaju niz sjajnih i kvalitetnih igrača, a posebnu pozornost kod Benfice izaziva Joao Felix, mladić za kojeg Benfica navodno traži i do 200 milijuna eura (odštetna klauzula u novom ugovoru).

"Joao Felix je dobar, mlad i kvalitetan igrač. No nije on jedini opasan, Benfica poput Dinama ima dosta igrača iz svoje škole koji sada igraju važnu ulogu. Sigurno se nećemo fokusirati samo na jednog igrača jer su predobra momčad da bi se tako postavili. Ovaj dvoboj ne treba gledati kroz prizmu dvoboja Joaa Felixa i mene, već kao dvoboj dvije sjajne momčadi", kaže Dani Olmo za Sportske novosti.

Olmo je gledao Benficu i uvjerio se u njenu snagu.

"Gledao sam Benficu protiv Porta, prava su momčad, ne samo u okviru Portugala već i u okviru Europe. No vjerujem u nas jer smo napravili puno i idemo napraviti još više. Jako dobro se osjećam, svi smo spremni i jedva čekamo da počne."

Dinamo mora odigrati u najmanju ruku kao protiv Viktorije da bi imao šanse za aktivan rezultat.

"Protiv Viktorije smo odigrali najbolju utakmicu sezone i ako budemo tako na 100 posto i protiv Benfice, neće izostati niti rezultat. Siguran sam u dobru utakmicu i da će dobro završiti za nas. Stadion će biti pun, atmosfera će biti odlična i uvjeren sam da ćemo pokazati sve što možemo."

Olmo je optimist iako nije nikada igrao protiv jačeg protivnika od Benfice.

"Proći Benficu nije bonus, pokazali smo da nam je ovdje mjesto i tako moramo i dalje. Mi vjerujemo da možemo proći i tako ćemo se i postaviti. Ne potpisujem 0:0, samo pobjedu."

"Nikada nisam igrao protiv jačeg protivnika, ovo je najveća i najbitnija utakmica u mojoj karijeri."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Branimir K.07.03.2019. u 16:01
    Malo napuhuju cijenu preko nove odstetne klauzule.
    Branimir K.
  • Dinko Bilich07.03.2019. u 13:41
    Ma kakvih 200, odakel vam ta informacija ? Sve preko 60 je iznenađenje
    Dinko Bilich