Nogomet

Stojanović: "Odigrali smo odličnu utakmicu i pokazali tko je gazda ovdje"

Mihaela Bradovski • petak, 08.03.2019.
Stojanović: "Odigrali smo odličnu utakmicu i pokazali tko je gazda ovdje"
Foto: FaH

Nakon Dinamove pobjede protiv Benfice, Petar Stojanović imao je dosta razloga za zadovoljstvo. No i on ističe kako je ovo samo dio posla i da će biti još teže u uzvratu...

Sjajan nastup upisao je Dinamo protiv Benfice, a Petar Stojanović ne skriva zadovoljstvo ovakvom igrom.

"Bili smo bolji, možemo reći da smo stvarno dobro stajali na terenu. Nisu nam previše prijetili osim one prve situacije u kojoj je Livaković stvarno izvrsno reagirao, ali sve u svemu odigrali smo odličnu utakmicu i pokazali tko je gazda ovdje. Očekivali smo jako tešku utakmicu, tako je i bilo, ali ostavili smo srce na terenu, pobijedili i to je najbitnije."

Stojanović upozorava kako Modre čeka jako težak posao u uzvratu u Lisabonu.

"Drago mi je da pričamo o nama, a ne o njima. Moram reći kako stvarno ništa još nismo napravili. Ovo je bitna pobjeda, ali čeka nas stvarno jako teška utakmica u gostima. Moramo smireno ići dalje bez ikakve euforije, pokazati kvalitetu i nadati se prolazu."

"Morat ćemo opet pokazati pravi gard, ostaviti srce na terenu, pokazati našu kvalitetu i biti kompaktni u obrani. Po mogućnosti zabiti gol i to je to."

Zajedništvo u svlačionici vidi se i na terenu i to je veliki razlog uspjeha ove momčadi.

"Pokazujemo kvalitetu kao momčad, a stvarno smo i dobri prijatelji i van terena. Mislim da je to jedini put do uspjeha. Ne smijemo imati previše samopouzdanja, ali trebamo poštovati naše kvalitete i to pokazivati iz utakmice u utakmicu."

Niti Stojanović nije propustio priliku zahvaliti navijačima.

"Bilo je predobro. Hvala svima na ovakvoj atmosferi i što nas bodre, bili su naš 12. igrač i dali su nam dodatnu snagu, gurali nas naprijed kad je bilo teško."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!