Nogomet

Dalić: "Ne bih komentirao igrače pojedinačno, Dinamo je kao momčad bio sjajan"

Mihaela Bradovski • petak, 08.03.2019.
Dalić: "Ne bih komentirao igrače pojedinačno, Dinamo je kao momčad bio sjajan"
Foto: FaH

Na tribinama stadiona Maksimir bio je i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić koji je imao samo pohvale za Dinamov nastup protiv Benfice...

Zlatko Dalić bio je u ispunjenoj svečanoj loži i popratio Dinamov nastup protiv Benfice. Modri su odigrali sjajnu utakmicu, a izbornik je nizao pohvale.

"Čestitke Dinamu na pobjedi i što je Hrvatskoj donio još jednog predstavnika u kvalifikacijama Lige prvaka. Benfica je najteži protivnik s kojim je Dinamo igrao ove sezone, imala je posjed, ali ništa više od toga. Dinamo je bio discipliniran i agresivan, jako, jako dobro je odigrao. Šteta što nije došao do još jednog gola, imao je šanse. Benfica je zaprijetila samo jednom na početku, kasnije ništa", kaže izbornik za Sportske novosti.

Dalić smatra kako je Dinamo najzaslužniji za ovakvu utakmicu i nemoć Benfice.

"Dinamo je igrao sjajno, zatvorio je potpuno Benficu, on ju je blokirao, a ne njihova slaba igra. Definitivno ima šanse u uzvratu. Ako odigra ovako disciplinirano, a tamo će imati još više prostora za svoje brze napade preko Olma i Oršića, sigurno će imati realne šanse za prolaz. Kažem, šteta za još jedan gol."

Što se tiče pojedinaca, posebno Brune Petkovića, Dalić nije htio posebno komentirati.

"Ne bih komentirao igrače pojedinačno. Dinamo je kao momčad bio sjajan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!