Nogomet

Robert Prosinečki pozvao dvojicu iz HNL-a za dvoboje protiv Armenije i Grčke

Branimir Korać • ponedjeljak, 11.03.2019.
Robert Prosinečki pozvao dvojicu iz HNL-a za dvoboje protiv Armenije i Grčke
Foto: FaH

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio je popis igrača na koje računa na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo...

Robert Prosinečki nije posebno iznenadio popisom za kvalifikacijske dvoboje protiv Armenije i Grčke. Na popisu su 23 igrača, a među njima i dvojica iz HNL-a.

Kao i za posljednju akciju, u reprezentaciji je ponovno Dinamov veznjak Amer Gojak koji igra u odličnoj formi tijekom cijele sezone što nije prošlo neprimijećeno. Spominjao je Prosinečki u kontekstu reprezentacije nedavno i Izeta Hajrovića, no on je trenutno ozlijeđen.

Pozivnicu je dobio i veznjak Rijeke Stjepan Lončar koji se ustalio s minutažom i prikazuje dobre igre, a očekivano nije pozvan Ognjen Vranješ dok je van popisa ostao i Asmir Begović. Prosinečki je tu odluku objasnio Begovićevim neigranjem u Bournemouthu.

Na popisu se nalaze:

Vratari: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor) i Vedran Kjosevski (Željezničar).

Obrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Ćivić (Sparta Prag) i Darko Todorović (Salzburg).

Vezni red: Muhamed Bešić (Middlesbrough), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon Bluewings), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Bašakšehir), Deni Milošević (Konyaspor) i Stjepan Lončar (Rijeka).

Napad: Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Athletic Bilbao) i Elvir Koljić (Universitatea Craiova).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!