Nogomet

Dobro poznati Nijemac turskih korijena sudi dvoboj između Benfice i Dinama

Mihaela Bradovski • utorak, 12.03.2019.
Dobro poznati Nijemac turskih korijena sudi dvoboj između Benfice i Dinama
Foto: Pixsell

Poznati su djelitelji pravde u uzvratnim dvobojima osmine finala Europske lige, a dvoboj u Lisabonu između Benfice i Dinama pripao je Denizu Aytekinu...

Poznato sudačko ime odrađivat će posao u Lisabonu. 40-godišnji nijemac Deniz Aytekin delegiran je za dvoboj između Benfice i Dinama.

Aytekin je ove sezone sudio dosta mečeva u Europi, a u Europskoj ligi krenuo je u kvalifikacijama gdje je sudio dvoboj Zenita i Moldea (3:1). U nokaut fazi odradio je jedan meč i to onaj između Valencije i Celtica u kojem je isključio Jeremyja Toljana već u prvom poluvremenu.

U Ligi prvaka odradio je jedan meč u kvalifikacijama i to dvoboj između Dundalka i Legije dok je u grupnoj fazi dobio dva susreta i to dvoboj između Viktorije Plzen i Real Madrida te Young Boysa i Manchester Uniteda.

Jedini hrvatski klub kojem je sudio je Osijek i to prošle sezone u kvalifikacijama za Europsku ligu kada je u Gradskom vrtu bečka Austria slavila s 2:1.

Inače, Aytekina svi jako dobro znaju kao glavnog suca dvoboja između Barcelone i PSG-a koji je završio pobjedom Barce 6:1 i čudesnim preokretom, a Parižani su smatrali kako su teško oštećeni u tom dvoboju.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!