Rukomet

Burić: "Ne želimo se baviti kalkulacijama i kombinirati s kim ćemo igrati u polufinalu SEHA lige"

Sportnet, Petar Jenjić • utorak, 12.03.2019.
Burić: "Ne želimo se baviti kalkulacijama i kombinirati s kim ćemo igrati u polufinalu SEHA lige"

U posljednjem susretu regularnog dijela SEHA lige, PPD Zagreb ugostit će prvaka Slovačke Tatran Prešov protiv kojeg će ići na pobjedu. U najavi utakmice istaknuto je kako se neće kalkulirati, bez obzira na to što je osiguran nastup na Final Fouru...

Pred PPD Zagrebom posljednje je kolo regularnog dijela regionalne lige. Posljednji je protivnik Tatran Prešov, a utakmicu je pomoćni trener Tonči Valčić koji je kazao da će momčad ići na pobjedu kao i uvijek, bez obzira na to što im utakmica ne znači ništa po pitanju plasmana na završni turnir.

"Iza nas je napornih desetak dana od kojih smo većinu proveli u autobusu i na putu i sigurno da nismo najsvježiji. Ipak, najvažnije jest da smo svi ostali zdravi i da smo se s pet vezanih gostovanja ipak vratili s pozitivnim rezultatima. Sutra nas čeka utakmica protiv Tatrana i mi ćemo u nju ući kao i u svaku drugu domaću utakmicu, a to je s ciljem da pobijedimo. Bez obzira što smo već izborili plasman na završni turnir SEHA Gazprom lige, od naše publike i Bijelih lavova želimo se oprostiti u jednom dobrom izdanju i s nova tri boda."

Nakon Valčića riječ je dobio i igrač Senjamin Burić koji se složio s time da će u utakmicu ući bez kalkulacija. Smatra kako je pred njima najizjednačeniji Final Four turnir do sada, ali da mogu igrati protiv svake momčadi.

"Kao što je Tonči i rekao, zadnjih smo desetak dana uglavnom proveli na kotačima. Ja, doduše, zbog nekih tehničkih problema nisam išao na gostovanje u Brest, ali bez obzira na sav taj umor imamo zadnju utakmicu doma i mislim da ju moramo dobiti. Ne želimo se baviti kalkulacijama i kombinirati s kim ćemo igrati u polufinalu SEHA lige. Idemo na pobjedu, a u polufinalu možemo protiv bilo koga. Mislim da će ovo biti najizjednačeniji Final Four turnir do sada. Mi smo sve te ekipe pobijedili u regularnom dijelu, ali smo od svih i izgubili, a to dovoljno govori o onome što nas očekuje u Brestu. Što se tiče ove utakmice sutra moram još dodati da bi bilo baš fino kada bismo im vratili za onaj poraz od deset razlike iz prvog dijela sezone u Prešovu"

Utakmica je na rasporedu u srijedu s početkom u 19:15 sati, a igrat će se u dvorani "Sutinska vrela" u Podsusedu.

RK Zagreb

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!