Nogomet

Jovičević: "Ovo što su moji igrači napravili je nevjerojatno"

Petar Jenjić • utorak, 12.03.2019.
Jovičević: "Ovo što su moji igrači napravili je nevjerojatno"
Foto: FaH

Igor Jovičević nakon utakmice je kazao kako je ponosan na svoje igrače, ali da i dalje moraju biti skromni te ići dalje korak po korak, kao i do sada...

Mlada momčad Dinama prošla je u četvrtfinale Lige prvaka pobjedom protiv Liverpoola. Modri su nakon boljeg izvođenja penala slavili s ukupnih 5:4, a presretan je nakon utakmice bio trener Igor Jovičević.

"Mislim kako sam danas najponosniji Dinamovac na planeti, ovo što su moji igrači napravili je nevjerojatno. Ovo je osjećaj koji ispunjava, želimo i dalje sanjati. Igrali smo odlično, ovoliko šansi nismo stvorili ni protiv nekih hrvatskih prvoligaša. Dišem za ove igrače, imaju sjajan karakter."

"Borili smo se do kraja i uspjeli protiv ovako velikog kluba. Ostajemo čvrsto na zemlji, ponizni i s vjerom u sebe. Ovo je utakmica generacije, moramo ostati skromni, ići korak po korak kao i do sada."

Iako je Liverpool bio jedan od kandidata za osvajanje naslova, nije mogao protiv Dinama, a Jovičević je svjestan veličine ove pobjede.

"Bio je jedan od tri kandidata za osvajanje Lige prvaka. Imaju specifičan sustav koji prenose na starije ekipe i teško je protiv njih igrati. Najopasniji su iz tranzicije i traže brza krila. Možda je drugačije izgledalo s tribina, ali to je jako teško zaustaviti. Mi smo u tome uspjeli. Malo smo više preskakali igru, ali kada pogledamo cijelu utakmicu, mislim kako smo zasluženo pobijedili", dodao je trener Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!