Nogomet

Trener Bešiktaša: "Karius stagnira, nešto nije u redu s njim"

Mihaela Bradovski • srijeda, 13.03.2019.
Trener Bešiktaša: "Karius stagnira, nešto nije u redu s njim"
Foto: EPA

Liverpoolov tragičar iz finala Lige prvaka, Loris Karius, danas je član Bešiktaša, a sudeći prema riječima trenera turske momčadi, niti tamo ne briljira...

Karijera Lorisa Kariusa išla je uzlaznom putanjom do finala Lige prvaka gdje je primio golove za koje je proglašen krivim, a od tog trenutka sve je krenulo krivim smjerom.

U Liverpoolu zbog pritiska navijača nije mogao ostati te je preselio u Bešiktaš, ali izgleda da i tamo ima velikih problema te je pod žestokim udarom kritika.

Pomalo neuobičajeno na njega se okomio i njegov trener Senol Gunes koji ga je proglasio krivcem za golove koje je primio protiv Konyaspora. Bešiktaš je tu utakmicu dobio s 3:2.

"Kriv je za golove koje je primio. Karius stagnira, nešto nije u redu s njegovom energijom, motivacijom i željom za igrom. Tako je od samog početka, ne osjeća se dijelom momčadi, to je nešto što nismo uspjeli popraviti i tu je i moja krivica. Nešto nije u redu s njim, nismo uspjeli podići ga i imamo problem."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis13.03.2019. u 17:58
    niste mu platili četiri mjesečne plaće i sada serete preko medija protiv njega, lapani jedni. podigao je tužbu protiv vas zločinaca: http://www.kicker.de/news/fussball/intligen/startseite/744471/artikel_liverpool-unterstuetzt-karius-bei-klage-gegen-besiktas.html
    cameosis