Košarka

Zubac: "Situacija se popravlja iako još uvijek boli, ne mogu savinuti oba srednja prsta"

Branimir Korać • četvrtak, 14.03.2019.
Zubac: "Situacija se popravlja iako još uvijek boli, ne mogu savinuti oba srednja prsta"
Foto: EPA

Ivica Zubac imao je protiv Portland Trail Blazersa jednu od svojih najlošijih šuterskih večeri, svjestan je toga i sam i zna u čemu je bio problem...

Protiv Portlanda je Ivica Zubac iz igre šutirao 4/15 što mu je među najlošijim šuterskim učincima u karijeri, pokušavao je što brže završiti akciju protiv Jusufa Nurkića i Enesa Kantera i to ga je dovelo do velikog broja promašaja.

"Previše žurim sa svojim šutevima. Pokušavam sve napraviti što brže, moram samo malo usporiti, doći će sve to s vremenom."

Zubac već neko vrijeme igra s dvije ozljede koje stvaraju velike probleme. Ozlijeđeni su srednji prsti lijeve i desene ruke, na jednoj ruci stradao je ligament, a na drugoj ima manju frakturu.

"Situacija se popravlja iako još nije najbolja, još uvijek boli. Još uvijek ne mogu potpuno saviti srednji prst na obje ruke, možda će potrajati još nekoliko tjedana."

Zubac se u potpunosti prilagodio Clippersima, ali priznaje da je bilo teško.

"Velika je to promjena, posebno ovako u kasnom dijelu sezone. Ovo je potpuno nova momčad s igračima s kojima nikada ranije nisam igrao. Moraš ispočetka učiti napad, kako ti suigrači igraju, gdje se osjećaju najugodnije i što najčešće rade. To je velika promjena, ali sada se osjećam dobro."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAIvica Zubac
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!