Rukomet

Duvnjak: "Nemam više 20 godina, ali osjećam se dobro i mislim da mogu momčadi pomoći više"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 14.03.2019.
Duvnjak: "Nemam više 20 godina, ali osjećam se dobro i mislim da mogu momčadi pomoći više"
Foto: EPA

Domagoj Duvnjak igra jako dobru sezonu, bio je odličan na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj, a s takvim nastupima nastavio je i u dresu Kiela...

Kiel je sjajno odradio dosadašnji dio posla u EHF kupu te je u grupi s Granollersom, GOG-om i Azotyjem bio uvjerljiv i već nakon tri kola osigurao prvo mjesto i završni turnir EHF kupa.

"Nismo znali što možemo očekivati i nismo tako dobro poznavali naše protivnike, Kiel dugo nije igrao u ovom natjecanju. Nisam očekivao da ćemo baš tako dominirati. Mi smo Kiel i uvijek želimo pobjede, u svakoj utakmici i u borbi za svaki trofej. I do kraja grupne faze igrat ćemo punom snagom", ističe Domagoj Duvnjak za EHF-ovu stranicu.

Duvnjak u karijeri još nikada nije osvojio EHF kup, a Kiel ga je osvajao dosad tri puta.

"Nadam se da ćemo osvojiti ovaj trofej jer je svaki trofej od velikog značaja svakom igraču, posebno ako ga još nisi osvojio. Možda smo favoriti, ali još ne znamo niti tko će biti na završnom turniru. igrao sam previše završnih turnira da ne bi znao kako je potrebno odigrati dva savršena meča u dva dana da bi osvojio trofej. Imat ćemo veliku pomoć navijača, naši navijači su ludi. U EHF kupu imamo više od osam tisuća navijača na domaćim utakmicama, a više od njih 500 putovalo je s nama na gostovanje kod GOG-a. Na završnom turniru možemo očekivati fantastičnu atmosferu u kojoj ćemo imati veliku podršku."

Duvnjak je zadovoljan svojom formom, ozljede su iza njega i napokon je u pravom izdanju nakon što se mučio s brojnim problemima posljednjih sezona.

"Ove sezone nisam propustio nijednu utakmicu i to je fantastično. Osjećam se puno bolje nego prošlih godina kada sam imao velikih problema s ozljedama. Nemam više 20 godina, ali osjećam se dobro i mislim da mogu momčadi pomoći više nego prošlih sezona. Ove sezone nismo imali u klubu toliko ozljeda što nam je bio konstantan problem proteklih sezona, nadam se da će tako ostati do ljeta. Možemo više rotirati i stvarno smo jaki."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!