Tenis

Thiem: "Imam jako puno respekta prema Karloviću, s 40 godina je i dalje među svjetskim klasama"

Branimir Korać • četvrtak, 14.03.2019.
Thiem: "Imam jako puno respekta prema Karloviću, s 40 godina je i dalje među svjetskim klasama"
Foto: EPA

Ivo Karlović upisao je poraz u osmini finala turnira u Indian Wellsu, bolji je bio Austrijanac Dominic Thiem koji je nakon susreta isticao respekt prema hrvatskom tenisaču...

Rijetki su oni koji se s 40 godina još uvijek bave profesionalnim sportom, a još manje je onih koji poput Ive Karlovića igraju na ovako visokoj razini.

"Imam jako puno respekta prema Karloviću jer mu je 40 godina, a još uvijek je među svjetskim klasama. Bio sam znatiželjan kako će to izgledati, prvi put smo se susreli na Touru. Napravio sam breakove u pravom trenutku, a na svom servisu bio sam pun samopouzdanja i to sam prenio na igru na reternu", istaknuo je Dominic Thiem nakon što je noćas za 59 minuta svladao Karlovića sa 6:4, 6:3 u osmini finala Indian Wellsa.

Thiem je ranije stigao u Kaliforniju i nakon što je dobro trenirao i pripremao se za ovaj turnir, stigli su i kvalitetni rezultati.

"Došao sam ranije ovdje i to mi je puno pomoglo da se fizički ponovno pripremim kako treba za ovaj turnir i ponovno igram dobar tenis. Bilo je to 11 dana dobrog treninga, tu sam vratio osjećaj i ponovno dobro igram."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!