Košarka

Hezonja: "LeBron je jedan od najtežih igrača za čuvanje. Ako kažeš da si ti razlog što je promašivao, onda si idiot"

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.03.2019.
Hezonja: "LeBron je jedan od najtežih igrača za čuvanje. Ako kažeš da si ti razlog što je promašivao, onda si idiot"
Foto: EPA

Mario Hezonja još jednom je na naslovnicama. Nakon što je fantastičnim zakucavanjima privlačio pozornost, sada je tu zbog blokade nad LeBronom Jamesom na kraju susreta protiv Lakersa...

LeBron James sve je htio sam riješiti, igrao je jedan na jedan s Hezonjom, ali naišao je na zid. Zaradio je atraktivnu blokadu koja je Lakerse ostavila bez pobjede.

"LeBron je jedan od najtežih igrača za čuvanje u svijetu i jedan od najboljih igrača svih vremena, stoga, bilo je teško, ali kada si na terenu koga je briga? Respekt ćeš zaraditi ako se boriš, nisam pokušavao gledati oko sebe, samo sam pokušao igrati što bolje mogu i pokušati ga zaustaviti."

Jamesa je stao šut u završnici, a Hezonja smatra kako se to jednostavno dogodi i ne preuzima zasluge za to.

"Ne treba raditi dramu, samo je promašivao šuteve. Imao je na kraju 33 poena, osam asistencija i šest skokova, ali šut je stao. Ako kažeš da si ti razlog što je promašivao, onda si idiot, jednostavno. Napravili smo dobar posao što smo ga slali tamo gdje se ne osjeća najugodnije ako se to tako uopće može nazvati jer ga ima po cijelom terenu. Općenito je cijela momčad napravila dobar posao u obrani na njemu."

Na kraju sezone završava mu ugovor s Knicksima i već je istaknuo kako bi volio ostati.

"Rekao sam Scottu Perryju i Steveu Millsu da ako me potpišu zbog ove obrane da su ludi. Nikada nisam ovako odigrao, ali dogodi se. Ako pogledate Klayja Thompsona ili Kawhija Leonarda, to su igrači koji su vrlo učinkoviti na obje strane parketa i to je ono što trebaš za pobjedu. Dajem sve od sebe da budem poput takvih igrača."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!