Nogomet

Bišćan: "Zadovoljan sam jer imamo stvarno puno problema, ali uspjeli smo zadržati kontinuitet"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 18.03.2019.
Bišćan: "Zadovoljan sam jer imamo stvarno puno problema, ali uspjeli smo zadržati kontinuitet"
Foto: FaH

Rijeka je u utakmici kola svladala na Rujevici Osijek, a Igor Bišćan bio je vrlo zadovoljan prikazanim, posebno jer mu nedostaje velik broj igrača...

Konačnih 3:1 zadovoljilo je Igora Bišćana i njegove igrače, Rijeka je na taj način učvrstila drugo mjesto slavljem protiv izravnog konkurenta.

"Ja sam prezadovoljan, utakmica je bila iznimno bitna protiv izravnog konkurenta i znači ti bodovi praktički dvostruko vrijede. Dečki su sjajno ušli u utakmicu, trudili su se, svjesni su situacije u kojoj se nalazimo i uložili su maksimalan trud. Bez toga protiv ovakve ekipe Osijeka ne bi imali šanse. Uz malo sreće i fenomenalnu podršku publike koja je prepoznala situaciju te nas nosila kada smo živjeli opasno i djelovali umorno, na kraju smo ipak došli do vrijedne pobjede. To nam puno znači jer nam slijedi ova mini pauza nakon koje bi trebali bolje stajati što se tiče kadra i imati više opcija za utakmice koje slijede."

Osijek je došao do pogotka u nezgodno vrijeme desetak minuta prije kraja susreta i Bišćan priznaje kako je to moglo predstavljati veliki problem.

"Nije bilo jednostavno, uvijek je to šok, a neki igrači su već malo padali sa snagom. Činilo se da će to gurnuti Osijek prema naprijed, ali na našu sreću uspjeli smo prije nego što smo ušli u probleme riješiti utakmicu. Na kraju čestitke mojim dečkima, navijačima hvala na podršci i mislim da smo svi skupa zaslužili da budemo zadovoljni."

Debi na Rujevici imali su mladi Lepinjica i Smolčić koji su odradili jako dobar posao.

"Nije im bilo sigurno jednostavno, dan prije utakmice saznali su da će igrati. Odradili smo mali razgovor, tražio sam od njih da pokažu mladenačku drskost i pozitivu, odlučnost i hrabrost i to smo i dobili. Ivan je imao i sreću da zabije gol, Hrvoje se cijelu utakmicu borio s prokušanim i iskusnim igračima koji su jako neugodni za čuvanje i to je fenomenalno odradio. ne mogu biti zadovoljniji i sretniji s njima."

Bišćan je zadovoljan rezultatima Rijeke u nastavku sezone, trenutno je čvrsto na drugom mjestu i osim toga i u polufinalu Kupa.

"Zadovoljan sam jer imamo stvarno puno problema, ali uspjeli smo zadržati kontinuitet rezultata i tu smo na tablici gdje želimo biti. O igri uvijek možemo razgovarati, volio bih i ja da je to kudikamo bolje, ali treba nekako izgurati na ovaj način i nadamo se da ćemo tamo u onom dijelu sezone kada bude polufinale Kupa imati veći broj igrača da možemo igrati bolje i nastaviti ostvarivati ovakve rezultate."

SuperSport HNL

1Rijeka 3059:20+3968
2Dinamo 3056:24+3266
3Hajduk 3040:20+2055
4Osijek 3051:39+1245
5Lokomotiva 3041:31+1044
6Gorica 3029:37-835
7Varaždin 3033:41-833
8Slaven Belupo 3036:55-1930
9Istra 1961 3025:49-2428
10Rudeš 3013:67-547

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!