Rukomet

Nantes ulazi u novu eru, Anti napušta klub na kraju sljedeće sezone

Mihaela Bradovski • utorak, 19.03.2019.
Nantes ulazi u novu eru, Anti napušta klub na kraju sljedeće sezone
Foto: FaH

Nantes će poput brojnih europskih klubova naredna dva ljeta imati priličnih promjena u roster, ali i stručnom stožeru, a potvrđeno je kako klub 2020. godine napuštaju trener Thierry Anti i Nicolas Claire...

Dvojica starosjedioca, oni koji su najduže u klubu, napuštaju Nantes u ljeto 2020. godine. Klub je potvrdio kako neće produžiti ugovore s Thierryjem Antijem i Nicolasom Claireom, a obojici ugovor završava u ljeto 2020. godine.

Anti je u klubu od 2009. godine, a Claire je stigao četiri godine kasnije. Kako je riječ o klubu u kojem su svi dosta povezani, vijest nije primljena s oduševljenjem, a predsjednik Gael Pelletier smatra kako je bilo teško očekivati da će netko biti sretan.

Claire se nada kako će već ovog ljeta pronaći novi klub i da neće morati čekati istek ugovora, a Anti je nezadovoljan ovakvom odlukom te ne razumije zbog čega je moralo doći do razlaza.

Inače oni nisu jedini koji napuštaju Nantes, odavno je poznato kako Nicolas Tournat seli u Kielce dok je prošlog mjeseca Romain Lagarde dogovorio transfer u Rhein-Neckar Löwen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!