Nogomet

Modrić: "Azerbajdžan može biti nezgodan, motiv je velik i želimo usrećiti navijače"

Jan Šneler • srijeda, 20.03.2019.
Modrić: "Azerbajdžan može biti nezgodan, motiv je velik i želimo usrećiti navijače"
Foto: Pixsell

Najbolji nogometaš svijeta i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, vrlo samouvjereno djelovao je na današnjoj konferenciji za novinare svjestan kako ključ pobjede leži u igri Hrvatske…

Sve je spremno za sutrašnji susret Hrvatske i Azerbajdžana. Vatreni su potpuno spremni, večeras su odradili posljednji trening i samouvjereno čekaju prvu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. Luka Modrić kao kapetan Vatrenih istaknuo je kako sve ovisi o igri Hrvatske.

“Azerbajdžan može biti nezgodna momčad ako nećemo ući dobro od prve minute. Početak kvalifikacija je vrlo važna utakmica i očekujem protivnika kakav je bio kada smo igrali u Bakuu. Borbena su ekipa i nikada se ne predaju, ali vjerujem da ćemo uz veliku podršku navijača, pokazati se u pravom svjetlu i otvoriti kvalifikacije na najbolji mogući način“, rekao je Modrić.

Hrvatska je trenutno doprvak svijeta i sigurno motiv ne može biti isti protiv Francuske, Danske ili Rusije kao protiv Azerbajdžana. Ipak, kapetan Hrvatske istaknuo je kako nema pravo na podcjenjivanje niti na kiks i vrlo motivirano dočekuje sutrašnjeg protivnika.

“Nije se teško motivirati jer nam je svaka utakmica dovoljni motiv bez obzira na protivnika. Sutra imamo kvalifikacijsku utakmicu, motiv je jasno velik i želimo usrećiti naše navijače“, istaknuo je kapetan Hrvatske.

Na samome kraju, predsjednik Hrvatskog zbora sportskih novinara i tajnik AIPS-a (Međunarodni zbor sportskih novinara) Jura Ozmec dodijelio je Modriću posebnu nagradu AIPS-a. Naime, Modrić je izabran za najboljeg sportaša 2018. godine. AIPS je inače udruga koja broji članove u više od 120 zemalja te je ova nagrada još jedno veliko priznanje.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!