Nogomet

Rat cijenama ulaznica između Barcelone i Manchester Uniteda

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.03.2019.
Rat cijenama ulaznica između Barcelone i Manchester Uniteda
Foto: EPA

U Manchester Unitedu ostali su neugodno iznenađeni kada su saznali koliku će cijenu morati platiti njihovu navijači za ulazak na Camp Nou. Odgovorili su istom mjerom, a svojim navijačima pomoći će plaćanjem dijela cijene...

Svi oni koji žele na dio tribine Camp Noua namijenjen za navijače Manchester Uniteda, morat će za ulaznicu izdvojiti visokih 102 funte, potvrdio je Manchester United.

U Unitedu su ostali neugodno iznenađeni kada su saznali za Barceloninu odluku o cijenama ulaznica za gostujuće navijače i odlučili su uzvratiti istom mjerom i staviti istu cijenu za Barcelonine navijače na Old Traffordu.

"Smatramo kako je našim navijačima namjerno stavljena previsoka cijena ulaznica od strane domaćina. Iz tog razloga morali smo teška srca učiniti isto i staviti istu cijenu ulaznica za Barcelonine navijače na Old Traffordu. Našim navijačima pomoći ćemo u kupovini ulaznica za susret na Camp Nouu s popustom od 27 funti što će klub nadoknaditi", poručili su iz Uniteda.

Ovo nije prvi put da su navijačima Uniteda nametnute više cijene ulaznica od uobičajenih, već su imali neugodnosti i to upravo u Španjolskoj kada su gostovali kod Valencije i Seville.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!