Tenis

Ivo Karlović neočekivano kiksao protiv španjolskog zemljaša

Mihaela Bradovski • petak, 22.03.2019.
Ivo Karlović neočekivano kiksao protiv španjolskog zemljaša
Foto: EPA

Ivo Karlović neočekivano rano se oprostio od turnira u Miamiju. U prvom kolu igrao je protiv Pabla Andujara koji ga je svladao u dva seta...

Iako je Ivo Karlović ostvarivao daleko bolje rezultate od Pabla Andujara na ovoj podlozi, hrvatski tenisač nije uspio odraditi zadaću na očekivani način i poražen je u dva seta.

Andujar ga je svladao za sat i pol igre, prvi set odnio je u tie-breaku, drugi je uzeo uz jedan break i ispratio je hrvatskog igrača iz turnira.

Prvi set prošao je u očekivanoj igri i došao je do tie-breaka gdje je Andujar uzeo sve poene na svom servisu, Karlović sredinom 13. igre ušao u krizu i izgubio oba poena na svom servisu što je dovelo i do gubitka seta.

Nakon što je Andujar uzeo prvi set sa 7:2 u tie-breaku, u drugom setu očekivao se bolji nastup Karlovića. Međutim i dalje se mučio na servisu protivnika, teško je dolazio do poena, a u trećem gemu je pokleknuo i Andujar stigao do breaka.

Do kraja seta Španjolac nije izgubio nijedan svoj servis gem i sa 7:6, 6:4 izborio je prolaz u drugo kolo gdje će igrati protiv Belgijca Davida Goffina.

Miami, prvo kolo:
Pablo Andujar (Španjolska) - Ivo Karlović (Hrvatska) 7:6(2), 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!