Tenis

Kutak za kladioničare: Hoffenheim traži pobjedu protiv Bayera, Auger-Aliassime može iznenaditi Isnera

Jan Šneler • petak, 29.03.2019.
Kutak za kladioničare: Hoffenheim traži pobjedu protiv Bayera, Auger-Aliassime može iznenaditi Isnera
Foto: EPA

Nakon reprezentativne stanke klubovi nastavljaju s obavezama u domaćim prvenstvima, a danas smo izdvojili dvoboje između Hoffenheima i Bayer Leverkusena te Rennesa i Lyona, dok će se u Miamiju na Mastersu susreti John Isner i Felix Auger-Aliassime...

Hoffenheim - Bayer Leverkusen

U 27. kolu njemačke Bundeslige, Hoffenheim će na svom terenu dočekati Bayer Leverkusen. Domaća momčad trenutno se nalazi na devetom mjestu, ali još uvijek ima šanse za ulazak u europska natjecanja. S druge strane, Bayer je trenutno šesti s ambicijama za ulazak u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Hoffenheim ne igra loše ove sezone, neporaženi su u 17 od posljednjih 19 susreta, ali velik broj remija upravo ih koči na putu prema boljem mjestu na tablici. Obje momčadi karakterizira velik broj postignutih, ali i primljenih pogodaka, tako da bi večeras također mogli svjedočiti pravom nogometnom spektaklu.

Jasno, Hoffenheim puno ovisi o raspoloženosti Andreja Kramarića koji igra u odličnoj formi ove sezone i s 14 golova u Bundesligi najbolji je domaći igrač. Upravo zbog bolje forme Hoffenheima, danas ćemo se odlučiti za pobjedu domaćeg sastava.

Prognoza: Pobjeda Hoffenheima

Koeficijenti (Supersport): Hoffenheim @2.30, Neriješeno @3.50, Bayer @2.80

John Isner - Felix Auger-Aliassime

U polufinalu Mastersa u Miamiju, domaći tenisač John Isner igrat će protiv mlađahnog Felixa Auger-Aliassimea i pokušati izboriti finale. Isner je zbog svoje pozicije na ATP ljestvice, ali i iskustva, favorit, no mladi, 19-godišnji Kanađanin već je pokazao kako je spreman igrati na najvišoj razini svjetskog tenisa.

Prije mjesec dana igrao je finale ATP turnira iz 500 serije u Rio de Janeiru, a već je u Miamiju pokazao kvalitetu pobijedivši čak tri nositelja među kojima se nalazio i Borna Ćorić kojeg je kanadski tenisač izbacio u četvrtfinalu.

Isner je poznat po sjajnim servisima i jakim reternima, ali Auger-Aliassime definitivno nije protivnik kojeg se podcjenjuje, bez obzira na mlađahnu dob. Ne bi bilo veliko iznenađenje da Kanađanin prođe u finale, a mi vjerujemo kako će uspjeti izboriti barem treći set.

Prognoza: Više od 25.5 gemova

Koeficijenti (PSK): Manje od 25.5 @1.85, Više od 25.5 @1.85

Rennes - Lyon

U 29. kolu Ligue 1, trećeplasirani Lyon gostuje kod Rennesa koji je na osmom mjestu tablice. Rennes je igrao dobro početak sezone, ali kako se bliži kraj, tako sve više padaju na ljestvici i mjesto u europskim natjecanjima je sve udaljenije. S druge strane, Lyon se još uvijek bori s Lilleom za mjesto u Ligi prvaka i po igrama ove sezone to definitivno i zaslužuje.

Domaći sastav večeras ima puno problema s izostancima i ozljedama tako da će im gotovo pola prvotimaca nedostajati. Lyon nema tih problema, vrlo motivirano dolazi u goste i traži pobjedu koja bi im donijela sigurnost na tablici. Lyon je veliki favorit večeras i to mora potvrditi ako želi ostvariti dobar rezultat u Ligue 1 u kojoj je drugo mjesto priličan uspjeh s obzirom na to kakva je snaga PSG-a.

Prognoza: Pobjeda Lyona

Koeficijenti (Supersport): Rennes @3.10, Neriješeno @3.30, Lyon @2.20

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!