Nogomet

Kreilach zaradio izravan crveni karton, Real Salt Lake upisao novi poraz

Petar Jenjić • nedjelja, 31.03.2019.
Kreilach zaradio izravan crveni karton, Real Salt Lake upisao novi poraz

Real Salt Lake upisao je treći poraz u niz u američkom MLS-u. Noćas je poražen na domaćem terenu od Dallasa sa 4:2, a jedan od razloga za to bilo je i isključenje Damira Kreilacha...

Ne igra dobro Real Salt Lake u posljednje vrijeme, a to se moglo vidjeti i u noćašnjoj utakmici u kojoj su ugostili Dallas. Gosti su u konačnici slavili s 4:2 te tako domaćinu nanijeli treći poraz u nizu. Potrebno je izdvojiti kako je Salt Lake u posljednja tri kola primio čak 11 golova.

Tek što je lopta krenula s centra, a gledatelji se još nisu ni smjestili, Dallas je poveo nakon lijepe akcije i pogotka Carlosa Grueza. Isti se igrač našao u centru zbivanja i u 17. minuti, međutim, ovoga puta bilo je to zbog nesportskog ponašanja Damira Kreilacha koji je zaradio i izravan crveni karton.

Uspio je domaćin nakratko izjednačiti, igrala se 31. minuta kada je krasnim udarcem s ruba kaznenog prostora poentirao Jefferson Savarino. Ipak, već u sljedećem napadu Paxton Pomykal vratio je Dallas u vodstvo, a u 64. minuti to vodstvo i povećao.

Nadu domaćinu donio je Marcelo Silva dvije minute kasnije, no i to je bilo kratkog vijeka. Konačan rezultat postavio je Jesus Ferreira u 69. minuti.

MLS:
Real Salt Lake - FC Dallas 2:4

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!