Rukomet

Aleix Gomez produžio ugovor s Barcelonom do ljeta 2023. godine

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.04.2019.
Aleix Gomez produžio ugovor s Barcelonom do ljeta 2023. godine
Foto: EPA

Barcelona je potvrdila produžetak suradnje s Aleixom Gomezom koji je produžio suradnju s Kataloncima do ljeta 2023. godine čime je vjernost produžena za još dvije sezone...

Desno krilo španjolske reprezentacije, Aleix Gomez, ostaje u Barceloni do ljeta 2023. godine, klub je potvrdio nakon potpisa ugovora.

Gomez je imao aktualan ugovor s Barcelonom do ljeta 2021. godine, a za Barcelonu je debitirao još 1. listopada 2014. godine . Prošle godine potpisao je novi trogodišnji ugovor koji je sada produžen.

"Jako sam sretan što ostajem u klubu na duže vrijeme, nastavit ću naporno raditi kao i dosad. Nisam očekivao da će se sve tako brzo odvijati, želim u Barceloni ostati još puno godina jer vjerujem da je ovo najbolji klub na svijetu", rekao je Gomez.

"Aleixov razvoj i dalje je sjajan. Prošle godine produžili smo suradnju, ali njegov rad i napredak su sjajni te je bilo fair produžiti ugovor na još dvije godine pod boljim uvjetima", dodao je sportski direktor, bivši proslavljeni vratar David Barrufet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!