Tenis

Petra Martić bez problema do osmine finala u Charlestonu

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.04.2019.
Petra Martić bez problema do osmine finala u Charlestonu
Foto: EPA

Petra Martić prošla je među 16 najboljih na turniru u Charlestonu. U šesnaestini finala slavila je protiv Mandy Minelle s dva puta po 6:3...

Petra Martić nastavila je s dobrim nastupima na turniru u Charlestonu. Amanda Anisimova arhivirana je u prvom kolu, a u drugom kolu bila je bolja od Mandy Minelle.

Luksemburžanka je svladana bez većih problema za manje od sat i pol i Petra je osigurala osminu finala gdje ima veliku priliku za novu pobjedu s obzirom da je tamo čeka Jessica Pegula s kojom Martić ne bi smjela imati velikih problema.

U dvoboju s Minellom Martić je dominirala, u prvom setu Luksemburžanka je osvojila samo jedan gem na svom servisu i dva izgubljena servisa Martić prošla su bez posljedica.

U drugom setu bio je dovoljan jedan break i to u završnici seta. Kod 4:3 Petra je oduzela servis Minelli i nakon toga uspješno dovršila posao.

Petra je dobro odradila ovaj meč i upisala je očekivanu pobjedu u dva seta. Slijedi joj još jedna nominalno laganija protivnica za podizanje samopouzdanja i novi bodovni ulov.

Charleston, drugo kolo:
Petra Martić (Hrvatska, 16) - Mandy Minella (Luksemburg) 6:3, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!