Nogomet

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije do 19 godina ima ponudu iz Srbije: "Zanima me, zašto ne?"

Mihaela Bradovski • petak, 05.04.2019.
Bivši kapetan hrvatske reprezentacije do 19 godina ima ponudu iz Srbije: "Zanima me, zašto ne?"
Foto: FaH

Veznjak Lokomotive i bivši mladi hrvatski reprezentativac Bojan Knežević dobio je ponudu iz Srbije i možda će zaigrati za srpsku reprezentaciju...

Bojan Knežević u Dinamu se nije naigrao, preselio je u Lokomotivu, niti u mladoj reprezentaciji nije više u prvom planu, a pojavila se opcija prelaska u reprezentaciju Srbije što je intrigiralo Kneževića.

"Zvali su me nedavno iz Srbije i rekli da postoji mogućnost da zaigram za njih. Malo su me zatekli, ali rekao sam da me zanima, zašto ne? Na to treba gledati kao na nogomet, znam da će biti svakakvih komentara, ali to je nogometni put. Perspektiva u Hrvatskoj trenutno mi nije sjajna i kako stvari stoje, teško ću doći do reprezentacije. Naravno da onda razmatram opciju igranja za Srbiju", rekao je Knežević za Sportske novosti.

Knežević se vraća nakon ozljede i svjestan je kako mu zbog velike gužve u veznom redu opasno visi i odlazak na Europsko prvenstvo do 21 godine.

"Meni je Hrvatska uvijek bila prvi zbor, igrao sam u svim selekcijama i bio kapetan u onoj do 19 godina, ali imam osjećaj da me izbornik i pozove da će to biti samo da ne odem u Srbiju. Ne znam koliko je to dugoročno."

Kneževićev otac ima putovnicu Srbije i na osnovu toga u tamošnjem Savezu nadaju se kako bi mogli dovesti hrvatskog veznjaka. Sada je odluka na Kneževiću.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Tko Gdje06.04.2019. u 01:06
    Igranje za nacionalnu vrstu je jednostavno postao posao.
    Tko Gdje