Košarka

Drewa nakon sezone očekuje razgovor o ostanku na klupi Cavsa

Branimir Korać • nedjelja, 07.04.2019.
Drewa nakon sezone očekuje razgovor o ostanku na klupi Cavsa
Foto: EPA

Još uvijek nije poznato hoće li Larry Drew zadržati posao u Cavsima ili će momčad dobiti novog trenera. Trener je priznao kako će nakon sezone biti održani razgovori koji će odrediti njegovu budućnost...

Za Cavse je ovo potpuno izgubljena sezona. Nakon odlaska LeBrona Jamesa bilo je i dosta problema s ozljedama i na kraju je ostvaren omjer koji je malo tko oko kluba očekivao.

Već nakon šest odigranih utakmica otkaz je dobio Tyronn Lue, a na klupi ga je zamijenio Larry Drew koji je odmah jasno poručio kako nije ovdje za svega nekoliko utakmica i da želi ostati duže na klupi.

Drew se ubrzo izborio za ugovor do kraja sezone uz team option za sljedeću sezonu, no još uvijek nema nikakvih signala hoće li ostati na klupi ili će Cavsi potražiti novo rješenje.

Drew ne snosi najveću krivicu za ovakvu sezonu, "zbrda-zdola" sklepan roster kao dio i LeBronove ostavštine, problemi s ozljedama, lutanjem u viziji franšize i sve je to dovelo do aktualne situacije u kojoj se Cavsi nalaze.

Uoči dvoboja sa Spursima, Drew je u kratkom razgovoru s novinarima potvrdio kako još nije bilo govora o sljedećoj sezoni, njegovom ostanku ili odlasku i da je sve prolongirano za kraj sezone koji će uslijediti vrlo brzo za Cavse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!